Tysk

tysk

17. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvornår siger man

in diese jahre og in diesen jahren

de har samme betydning hvordan ved man hvornår man skal bruge hvad??

Og hvornår man bruger dass og zu???


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2010 af Stygotius (Slettet)

 nå, -så de har samme betydning ? javel, hmm............

Kan du give et eksempel på at man siger "in diese jahre  (= Jahre)" ??

"dass " er en konjunktion (bindeord), som bruges til at indlede en  ledsætning med (=dansk 'at', f.eks. (hun sagde at......)

"zu " er et mærke til infinitv (navnemåde) (= dansk 'at', f.eks, 'at gå, 'at spise' osv.)


Skriv et svar til: tysk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.