Matematik

reducer 2y-(-y)*(-5)

18. oktober 2010 af drilicool (Slettet) - Niveau: C-niveau

kan stadig ikke reducer 2y-(-y)*(-5)... shiiiiiiiiiiiiiiiiiit...
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2010 af Kim987 (Slettet)

 reducer 2y-(-y)*(-5):
2y-(-y)*5=2y-(-5y)=7y


Svar #2
18. oktober 2010 af drilicool (Slettet)

tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Hov? Hvor blev minusset foran 5-tallet af?


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. oktober 2010 af lucillepostej (Slettet)

 2y - 5y = -3y


Svar #5
18. oktober 2010 af drilicool (Slettet)

hvad er det så -3y der er der rigtige svar--


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, som anført i #4.


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. oktober 2010 af Kim987 (Slettet)

Undskyld, min fejl :) 


Skriv et svar til: reducer 2y-(-y)*(-5)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.