IT

Programmering cirkel.

20. oktober 2010 af Brisen (Slettet)

Her er et udkast af min kode: Hvad skal jeg skrive i "r1", for at kunne danne en cirkel?

#include<stdio.h>
#include<conio.h>
#include<dos.h>
#include<stdlib.h>
#include<math.h>


#define PI 3,1415926535897932384626433832795028841971693993751058209749445923078164062862089986280348253

int main(void) {

FILE *image_file;
int i, j;
int r1;

image_file = fopen("image-file-4.pnm", "wb");

fputs("P6\n", image_file);
fputs("1366 768\n", image_file);
fputs("255\n", image_file);

for(i = 0; i < 1366; i++)
for (j = 0; j < 768; j++){
r1 = 

fputc(r1, image_file);

}

fclose(image_file);
return 0;
}


Svar #1
20. oktober 2010 af Brisen (Slettet)

 Glemte vist at sige at det er "C programmering"


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2010 af henrik9000 (Slettet)

Der er flere måder.

Du kan enten teste om det givne punkt overholder cirklens ligning x^2 + y^2 = r^2 (med en passende margin - det er 'the tricky part'!). Eller bruge en parametrisk fremstilling

x = r*cos(phi)

y = r*sin(phi)

og sweepe vinklen phi med fastholdt radius r. Først har du så lavet et array som har initialiseret med 0'er. De steder den parametriske fremstilling rammer punktet (x,y) indsætter du et 1-tal.

Your choice! :-)


Skriv et svar til: Programmering cirkel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.