Matematik

monotoniforhold

23. oktober 2010 af englo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Jeg har prøvet at lave denne opgave (vedhæftet) og ville høre om det var rigtigt.

aftagende fra -5≤ x ≤-3
voksende fra -3≤ x≤ 2
aftagende fra 2 ≤x

Der er lokalt minimum for x=-3
Der er lokalt maximum for x=2

Der er vandret vendetangent i x=-1
 

Vedhæftet fil: opgave2.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2010 af Krabasken (Slettet)

Yep ;-)

Man skriver normalt  x≥2


Svar #2
23. oktober 2010 af englo (Slettet)

okay mange tak for det! :)


Skriv et svar til: monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.