Matematik

Hjælp ! ^^

26. oktober 2010 af Christiiie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1/4 af et cykellø er 52 km

Hvad er hele cykel løbet så ?? :o 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2010 af Moderatoren

1/4 = 1 del ud af 4 dele.

1 del = 52 km.

Hvad er 4 dele så?


Svar #2
26. oktober 2010 af Christiiie (Slettet)

 52^4 = 208km ??? :-)


Svar #3
26. oktober 2010 af Christiiie (Slettet)

 Hvad er hele turen hvis 40% af en biltur er 280 km ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2010 af mathon

                0,40·Hel = (280 km)

                Hel = (280 km) / 0,40


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2010 af pige24 (Slettet)

1/4=25

52:25=2.08

2.08.100=208

svaret på opgaven er 208


Svar #6
26. oktober 2010 af Christiiie (Slettet)

 Ja, i den første :-)

Men hvad er svaret så i den anden ? ( 40% af en biltur er 280km - Hele turen er ) ???

Mathon  - ??

Mener du så, at jeg først skal gange 0.40 med 280 = 112

og så plusse 112 med 280 ? = 392km ???


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. oktober 2010 af mathon

nej

jeg mener
                          Hel = (280 km) / 0,40 = 700 km


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. oktober 2010 af pige24 (Slettet)

Nu er jeg ikke Mathon, men jeg ved hvordan du løser opgaven

40%=280

1%=280:40=7

100%=7.100=700


Svar #9
26. oktober 2010 af Christiiie (Slettet)

 Nååår OK:D

Taaak !


Skriv et svar til: Hjælp ! ^^

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.