Matematik

Help(lost)

26. oktober 2010 af nonoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej..kan i hjælp mig med at løse de følgende ligninger ..

ex=3

2*7x=11

3*e-x=12

3*e-x+1=7

70,5x+1=9


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2010 af Proprium (Slettet)

Husk på dine logaritmeregneregler. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

2*7x=11

log(2*7x)=log11

log2 + x * log7 = log11

x *log7=log11-log2 = log(11/2)

x=[log(11/2)]/log7

du kan bruge ln i stedet for log


Skriv et svar til: Help(lost)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.