Matematik
Gennemsnitsfart
12. april 2005 af
thomas_itch (Slettet)
Ja, det er lidt pinligt men jeg ved ikke helt hvordan man regner gennemsnitsfarten ud.
Et fly tilbagelægger 1560 km på 1 time og 46 min. Gennemsnitsfarten er?
Jeg tror det er sådan, 60:106*1560=883 km/t men er det rigtigt?
Et fly tilbagelægger 1560 km på 1 time og 46 min. Gennemsnitsfarten er?
Jeg tror det er sådan, 60:106*1560=883 km/t men er det rigtigt?
Svar #1
12. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Det er korrekt - husk dog enheder i beregningen;
v_gns = (1560km)/(1 + 46/60 h) ~ 883km/h
(3 betydende cifre).
//Singularity
v_gns = (1560km)/(1 + 46/60 h) ~ 883km/h
(3 betydende cifre).
//Singularity
Skriv et svar til: Gennemsnitsfart
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
