Matematik

Ligningssystemer

29. oktober 2010 af Arbejdsbog (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hvordan løser man:

x over 2 = y over = x+y+1 over 4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvordan skal dette forstås? Brug redigeringsfaciliteterne og parenteser til at gøre det lidt mere gennemskueligt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2010 af Yow! (Slettet)

skriv det lige med tegn... det er ret forvirrende...


Svar #3
29. oktober 2010 af Arbejdsbog (Slettet)

X/2 = y/3 = x + y +1/4

/ = brøkstreg


Skriv et svar til: Ligningssystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.