Matematik

Isoler hjælp

30. oktober 2010 af Bænkebider (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej guys, jeg har et problem. Jeg skal isolerere x, men kan ikke finde ud af det.

2090 * 3,5 + 0,1 * x * -80,5 = 0

Kan I hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2010 af mathon

            2090·3,5  +  0,1x ·( -80,5) = 0

            7315  -  8,05x = 0


Svar #2
30. oktober 2010 af Bænkebider (Slettet)

Mange tak og hav en god weekend.


Skriv et svar til: Isoler hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.