Matematik

Grafisk aflæsning

31. oktober 2010 af asdfgqwert (Slettet)

 Har ligningen 2x-3=x+2

Det har jeg fået til x=5.

Hvordan laver jeg så en grafisk aflæsning? Det skal ind i et koordinatsystem, men hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2010 af peter lind

Afsæt linjerne givet ved ligningerne y = 2x-3 og y=x+2. De vil skære hinanden i et punkt, hvis x-koordinat er den søgte løsning


Skriv et svar til: Grafisk aflæsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.