Matematik

Sfæriske koordinater

01. november 2010 af Lekroya (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Jeg har vedhæftet en fil så det ser pænere ud.

Men ved at udtrykke mængden med sfæriske koordinater så skal x^2,y^2 og z^2 vel bare substitueres med 

x=rho * cos(theta) * sin (varphi)

y=rho * sin(theta) * sin (varphi)

z=rho * cos(varphi)

Ikke?

Men hvordan kan jeg finde rumintegralet af funktionen over R?

Vedhæftet fil: te.pdf

Brugbart svar (2)

Svar #1
01. november 2010 af peter lind

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=912557


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Se den anden tråd .


Svar #3
01. november 2010 af Lekroya (Slettet)

 takker :P


Skriv et svar til: Sfæriske koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.