Matematik

Hjælp....

01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet)

 Hey alle;)

jeg har brug for hjælp, og vil gerne have jeres hjælp:

her kommer den:

40) 0, 67 km = ........m

41) 7, 03 m = ...........cm

42) 3,3 hl = ............liter

43) 75 gram = .............kg

 Ville blive glad for hvis i kunne hjælpe mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 670 m

703 cm

330 l

0,075 kg


Svar #2
01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet)

 Tak for hjælpen:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. november 2010 af Ronaldiinho

Er enig, men her får du også lidt viden om hvorfor ;D

0,67km = 670m   (der går 1000m på 1km)

7,03m = 703cm   (der går 100cm på 1m)

3,3hl = 330l   (der går 100l på 1hl)

75g = 0,075kg   (der går 1000g på 1kg)


Skriv et svar til: Hjælp....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.