Matematik

svær opg.

02. november 2010 af hihihej (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvis man ved at...

f'(1)=1

|f''(x)|≤4

Kan man så sige, at f(x) er et tredje grads polynomium? Kom gerne med noget forklaring både hvis ikke og hvis.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2010 af peter lind

Eksempel  f(x) = sin(x-1), f'(x) =cos(x-1), f''(x-1) = -sin(x-1), f'(1) = cos(0) =1 |f''(x)| = |sin(x-1)| ≤ 1 < 4


Skriv et svar til: svær opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.