Matematik

Kædereglen

03. november 2010 af rexden1 - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa,

Jeg er en del i tvivl om hvordan jeg skal løse denne vedhæftede opgave, er der evt. nogen som kan hjælpe, hvordan starter jeg på den ?

 på forhånd tak 

Vedhæftet fil: Mi72c1-L.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2010 af peter lind

∂g/∂z = (∂/∂z)(∂f/∂y) = (∂/∂y)(∂f/∂z) = (∂/∂y)(2xyz)


Skriv et svar til: Kædereglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.