Matematik

HASTER!!!!!!! PLEASE HJÆLP MIG!

03. november 2010 af ENNC (Slettet)

Står med en aflevering til imorgen som jeg er gået helt tabt i .... hvis der er en eller flere der ved hvordan man læser den, så skriv gerne hvordan ...
opgaverne er fra den Orange Gyldendals Gymnasiematematik, arbejdsbog B1

SE DET VEDHÆFTEDE DOKUMENT! DET ER NEMMERE AT OVERSKUE!

opgave 1020 : (firkant) ?ABCD er ?A = 110? , ?B = 115? , ?AD? = 5,0 , ?AB? = 4,2 og ?CD? = 7,8 , beregn ?CD?

opgave 1021 :(firkant) ?ABCD er ?A = 125? , , ?AB? = 30 , , ?BC? = 40 , , ?CD? = 50 og , ?AD?= 20 .
beregn firkantens areal

HVIS DER ER NOGLE DER HAR LAVET OPGAVE 1023 MÅ DE OGSÅ GERNE SENDE DEN!!!!

Alle de små firkanter skal være 

Vedhæftet fil: ABCD er.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af janniepedersen123 (Slettet)

Kan du evt hjælpe mig nu?


Skriv et svar til: HASTER!!!!!!! PLEASE HJÆLP MIG!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.