Matematik

...Hjælp...

03. november 2010 af gona94 (Slettet)

  I (trekant)ABC er a = 47, c = 150 og vinkelC = 111º.
a) Gør (uden beregninger!) rede for, at vinkelA må være spids.
b) Beregn vinkelA.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2010 af PeterValberg

er det ikke den samme som du har gang i her:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=913993

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2010 af PeterValberg

Er der noget galt med den hjæp, du fik i den anden tråd ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: ...Hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.