Matematik

Finde terminsrenten

04. november 2010 af Fener1907 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En kapital vokser på 20 terminer fra 1300 kr til 2400 kr.

Hvad er terminsrenten været?

Kan ikke finde ud af, hvilken form jeg skal bruge.

Har prøvet frem til at regne ud men for den ikke op.

Resultaten skal være:

3,1 %


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug renteformlen

Kn = K0·(1+r)n ,

hvor n = 20, K0 = 1300 og Kn = 2400 , så

1+r = (Kn/K0)1/n


Skriv et svar til: Finde terminsrenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.