Matematik

f(x)=x^3-3x 5

05. november 2010 af kornmod (Slettet)

en funktion er givet ved f(x)=x^3-3x 5

a bestem dens monotoniintervaller ved hjælp af f'(x)

b, bestem maksimum og minimumssteder samt maksimum og minimumsværdier

help nogen der kan hjælpe mig i gang


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2010 af Duffy

Find f ' (x)

og

løs

f ' (x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2010 af mette48 (Slettet)

f(x)=x^3-3x 5  du mangler et regnetegn foran 5


Skriv et svar til: f(x)=x^3-3x 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.