Dansk

Utilfreds m. karakter for Skriftlig Fremstilling

05. november 2010 af mikkel4200 (Slettet)

Jeg har fået en karakter for en skriftlig fremstilling, og jeg er bestemt ikke glad for den. jeg mener at den er minimum en karakter mere værd end det jeg har fået. hvad skal jeg gøre hvis jeg er utilfreds med den? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2010 af hampbabe (Slettet)

Har det været fra en lærer eller til en eksamen? Hvis det er fra en lærer skal du snakke med denne, og hvis snakken ikke begrunder det ordentligt - hvis du virkelig er utilfreds - må du enten få en anden lærer til at se på det, eller også må du sende en klage. Hvis det er fra en eksamen, så må du læse på din skoles hjemmeside hvad fremgangsmåden er.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2010 af maria1901 (Slettet)

Jeg synes du skal tage en snak med din lærer, måske er det læreren der har givet den karakter med vilje uden grund, men det er bedst at du for andre lærer itl at bedømme det før snakken så du ligesom kan sige hende/ham i mod


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2010 af JJ-cool (Slettet)

at gå til andre lærere er at snigløbe din lærer. Tror heller ikke andre lærere vil være med til at snigløbe en kollega. Så det kommer der ikke noget godt ud af.
Du skal selvfølgelig som altid gå til din lærer og høfligt spørge om, hvorfor du har fået den karakter, du har fået, eller sige, at du ikke forstår den begrundelse, der er givet. - om han vil uddybe eller forklare lidt bedre, eventuelt med konkrete henvisninger i din opgave. Spørg også i samme forbindelse, hvad du skal gøre/kan gøre, for at få en bedre karakter i fremtiden - så er du konstruktiv

Læreren har selvfølgelig forsøgt at give den karakter, han/hun mener, din opgave skal have - hvorfor skulle han/hun give dig en lavere - Formodentlig er det dig, der måske ikke rigtigt har forstået ogaven til bunds .Mmen selvfølgelig skaæ du kunne forstå begrundelsen for karakteren - det er vel enhver lærers pligt at sikre sig det.


Skriv et svar til: Utilfreds m. karakter for Skriftlig Fremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.