Matematik

Ulige brøk til procent?

07. november 2010 af guc (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Okai den er ikke så svær, men jeg har helt glemt hvordan man gør så.

Opgaven:

3/8 til %  :D Det var bare det


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 3/8*100=37,5%


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2010 af PeterValberg

1/8 = 0,125
3/8 = 0,375
0,375 = 37,5%

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2010 af peter lind

gang med 100


Svar #4
07. november 2010 af guc (Slettet)

Mange tak for jeres svar :D

Nu har jeg forstået det


Skriv et svar til: Ulige brøk til procent?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.