Matematik

!hjælp

07. november 2010 af Skønnetøs (Slettet)

På posthuset købes for i alt 455 kr. lige mange 7kr. frimærker og 6kr frimærker. hvor mange frimærker blev det købt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Find først udgiften for hver gang der købes et 7kr og et 6kr frimærke. Hvor mange gange går den udgift op i 455kr? For hver gang er der købt 2 frimærker.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2010 af pige24 (Slettet)

7. X+ 6.X=455

sådan tror jeg.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 6x+7x=455

13x=455

455/13=35

der købes 35 af hver slags


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2010 af pige24 (Slettet)

Hvis du sætter 35 ind i ligningen passer den også.

(7.35)+(6.35)=455

245+210=455


Skriv et svar til: !hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.