Debat

Hvad er dit yndlingsland?

08. november 2010 af lisejensen1970 (Slettet)

Hvad er dit yndlingsland?

Mit er Luxembourg, fordi de har den højeste BNP pr. indbygger, både målt nominelt og i forhold til købekraft.


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. november 2010 af hij (Slettet)

Jeg synes ikke at man kan vælge hvad der er sit yndlingsland, jeg tror da de fleste vil vælge det land de kommer fra. Men alle lande har noget flot og noget der ikke er så godt.
Tror at man kan lide nogen forskellige ting ved hvert land. Der er nemlig noget specielt ved hvert land!


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. november 2010 af Shase (Slettet)

 Smag og behag. Ligesom ved så meget andet.

note: BNP og andre tal kan kun bruges til at give et hint om tilstandene i et land, og giver ikke præcise fakta. Fx er USA også højt på den liste, men der er da flere fattige end i DK.


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. november 2010 af Katrine7 (Slettet)

Danmark! :)

Men var jeg tvunget til at emigrere til et andet land skulle det være Island. På trods af den der lousy økonomi, er øen bare magisk!


Svar #4
08. november 2010 af lisejensen1970 (Slettet)

Det har du da ret i, Shase. Men der er også flere punkter, hvorpå jeg mener, at Luxembourg er verdens bedste land.

Luxembourg er et velfærdssamfund med udstrakte, forsikringsfinansierede sociale ydelser. Løn- og pensionsniveauet i Luxembourg er højt, og der er ikke store sociale forskelle i landet. Levestandarden er blandt de højeste i verden. Den økonomiske vækst er moderat høj, og inflationen og arbejdsløsheden er lav. Statsgælden er blandt de laveste i verden, importoverskuddet på varehandelen er stort, og overskudddet på betalingsbalancen er stort pga. af overskud på tjenesteydelsesbalancen.


Brugbart svar (2)

Svar #5
09. november 2010 af Henriksorensen (Slettet)

Jeg bytter gerne Danmark ud med USA, når jeg lige har betalt den lille million tilbage til velfærdssamfundet Danmark, som de vel næsten har givet mig efter endt uddannelse.

En tur til London ville dog overhovedet heller ikke være af vejen, for jeg kan faktisk ret godt lide Europa.


Brugbart svar (2)

Svar #6
09. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 Danmark..... det er et velfungerende velfærdssamfund, hvor alle har lige rettigheder!!!

Hvad kunne man ønske mere?


Svar #7
09. november 2010 af lisejensen1970 (Slettet)

Alle har ikke samme muligheder i Danmark, og når Villy Øvdal har smadret dansk økonomi i løbet af otte år har vi ikke længere skattefinansiering, men brugerbetaling på diverse goder. 

Du må i øvrigt ikke vide særlig meget om Danmark, når du med alvor kan mene, at det er verdens bedste land. 1,9 mio. mennesker er på overførselsindkomst, og det tal er voksende. Om mindre end 30 år vil antallet af offentligt ansatte passere 1 mio. mennesker. De arbejdende i den private sektor skal med andre ord betale skyhøje skatter til folk, der ikke gider at lave noget, eller til folk, der arbejder i det offentlige. Forsvarer du et sådant system?


Brugbart svar (2)

Svar #8
09. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 # 7

Ja jeg vidste ikke alle disse ting...

Det lyder faktisk meget uretfærdigt at de hårdtarbejdende skal betale skatter til de dovne, der ikke gider lave noget....


Brugbart svar (2)

Svar #9
09. november 2010 af peter lind

#8 De der er på overførselsindkomst er pensionister, syge mennesker og arbejdsløse. Du går så bare ud fra at de alle er arbejdsløse og alle bare er dovne. Der er sandsynligvis nogle få det gælder for men absolut alle. De fleste vil faktisk gerne arbejde. Du kan bare følge med i nyhederne for at høre hvordan folk gruer for arbejdsløsheden.


Brugbart svar (2)

Svar #10
09. november 2010 af Alkymisten (Slettet)

Japan, Kina, Syd Korea og Tyrkiet


Svar #11
10. november 2010 af lisejensen1970 (Slettet)

#9.

Du har nogle pointer, men jeg tvivler på, at alle psykisk syge rent faktisk er syge. Nogle lyver sig igennem systemet, og det bør straffes hårdt. Folkepensionister, der har arbejdet hele livet, fortjener selvfølgelig at blive belønnet, men ikke dem, der før folkepensionen modtog førtidspension, fordi de var for dovne til at arbejde. Jeg kender adskillige fra mit område, der kom på førtidspension i 1970'erne og 1980'erne. De fejler INTET, og det værste er, at de aldrig har gjort det. Men de havde sikkert problemer med flasken, og dengang var det nok til, at man fik tilkendt førtidspension. Tak, uduelige, socialdemokratiske sagsbehandlere! 


Brugbart svar (2)

Svar #12
11. november 2010 af Quantum (Slettet)

Tyskland!


Brugbart svar (2)

Svar #13
11. november 2010 af Quantum (Slettet)

I gamle dage ville jeg sige Holsten


Brugbart svar (2)

Svar #14
11. november 2010 af Quantum (Slettet)

 #11 Enig. Socialdemoktratiet er en skændsel mod vores land


Brugbart svar (2)

Svar #15
11. november 2010 af Henriksorensen (Slettet)

#11 og #14

Nu er jeg heller ikke enig med de socialistiske partier. Men jeres generaliseringer kan godt udelades i debatten, vi er faktisk nogen, der prøver, langsomt men sikkert at rette danskerne i en mere liberal retning. Men det bliver svært, hvis de pludselig rammes af en Rasmus-Modsat-trang, fordi enkelte såkaldte forkæmpere for liberalismen kom til at tale over sig i deres iver.


Brugbart svar (2)

Svar #16
11. november 2010 af Quantum (Slettet)

 Der findes ingen liberalisme i DK


Brugbart svar (2)

Svar #17
11. november 2010 af Alkymisten (Slettet)

#16

Ligesom der ikke findes racisme, nationalisme samt fundamentalisme


Brugbart svar (2)

Svar #18
11. november 2010 af Quantum (Slettet)

 Nationalisme findes.

Racisme ? - I meget lav grad. Ingen trussel mod national sikkerhed.

Fundamentalisme? - Lodret ja! Der findes kommunistiske - og religiøse ekstremistiske bevægelser i DK. De har bare ingen dominans på selve samfundet. 

Ang. racisme skal du huske på at mange bander bruger racisme som formalitet, fordi det vil give dem et højere formål og accept. På samme måde som en terrorist vil kalde sig muslim. Det skaber formalitet, men det er blot at misbruge religion. - De fleste religiøse kalder disse mennesker "hvor vover du at kalde dig muslim - eller kristen?!". 


Brugbart svar (2)

Svar #19
11. november 2010 af Quantum (Slettet)

 Nationalisme er i øvrigt gunstigt for et samfund.


Brugbart svar (1)

Svar #20
12. november 2010 af Henriksorensen (Slettet)

#16 Sikke noget vrøvl. Det ulmer i øjeblikket, og som politikerne fortsætter skal det nok lige pludselig gå i udbrød. 

Se eksempelvis Deadline 22.30 fra d. 9/11, hvor Dennis Nørmark giver Kristian Jensen fra den såkaldte liberalistiske regeringen nogle alvorlige verbale afklapsninger. Det starter omkring 17:20 i linket.


Forrige 1 2 Næste

Der er 29 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.