Matematik

Stamunktion

09. november 2010 af Droemmepigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Grafen er f(x)= -3x^2+6x

Grafen skær i punkterne (0,0) og (2,0)

 a) bestem stam funktionen til f:

b) bestem arealet af det markerede område: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af mathon

           a)
                          ∫o (-3x2 + 6x)dx

           b)           02 (-3x2 + 6x)dx

                        


Svar #2
09. november 2010 af Droemmepigen (Slettet)

 Hvordan finder du ud a det? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2010 af NejTilSvampe

brug  ∫ xn dx = (1/n+1)xn+1


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2010 af mathon

           a)
                          ∫o (-3x2 + 6x)dx = -x3 + 3x2 + k

           b)           02 (-3x2 + 6x)dx = [-x3 + 3x2]02 = -23 + 3·22 - (-03 + 3·02) = -8 + 12 = 4

                        


Skriv et svar til: Stamunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.