Fysik

HJÆLP Faradays opfindelser

09. november 2010 af Yasoooo (Slettet)

Hej jeg sidder lige og er i gang med en fysik opgave og jeg har brug for lidt hlæjp!:)

På hvilken måde bruger vi Michael Faradays viden i dag.?

Håber virkelig der nogen der gider at hjælpe...:)!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af mathon

den tekniske vekselstrøm
er en superudnyttelse
af
            induktionsspændingsprincippet opfundet af Michael Faraday

                                   ε = -dΘB/dt = N·B·A·ω·sin(ω·t+φo) = Umax·sin(ω·t+φo)


Svar #2
09. november 2010 af Yasoooo (Slettet)

Øhmm det forstod jeg ikke helt kan du gøre det lidt mere klart.....

altså hvad havde der sket hvis han ikke havde opfundet induktionen...altså hvad er det helt præcist vi bruger det til...:)


Skriv et svar til: HJÆLP Faradays opfindelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.