Matematik

Hjælp...

09. november 2010 af Marie230 (Slettet)

 Hej med jer derude:)

Jeg ville godt spørge jer om en opgave som jeg ikke kan forstår og kan ikke få resultatet til at passe, har virkelig brug for jeres hjælp:)

Her kommer den..

I en pose ligger 10 blå, 7 røde og 3 sorte kugler.

26) Udfalsrummet er = ...........

Angiv sandsynligheden for at trække en kugle som er 

27) blå = ...........% 

28) sort = ..............%

29) rød eller blå = ............%

30) ikke rød = ..............%


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

26) Udfaldsrummet: Ω = {blå,røde,sorte}.

Der er i øvrigt 20 kugler i alt.

27) Sandsynligheden for at trække en blå er 10 ud af 20, dvs: (10:20*100) % = 50%

Prøv selv med resten


Svar #2
09. november 2010 af Marie230 (Slettet)

 Ville det så sige at : 28) giver 15%

 29) giver 85% 

30) giver 65%

???


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

Det er fuldstændig korrekt :-)


Svar #4
09. november 2010 af Marie230 (Slettet)

 Okey, men tak for hjælpen:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Det var så lidt :-)


Skriv et svar til: Hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.