Matematik

Kvadratrod, Addition m.m.

11. november 2010 af pytagoras (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

Er rendt ind i et sikkert simpelt problem, blot ikke for mig !

     √54 + √24 - √150 = 0    Hvordan ??  Der må ikke bruges decimalbrøk.


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2010 af mette48 (Slettet)

√54 + √24 - √150 =

√6*9 +√6*4 - √6*25 =          alle tal er under √

3√6 + 2√5-5√6 =

0√6  = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. november 2010 af PeterValberg

 #1 du mener vist

3√6 + 2√6 - 5√6 = 0√6 = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2010 af mette48 (Slettet)

Du har ret selvfølgelig er det et 6-tal


Svar #4
12. november 2010 af pytagoras (Slettet)

Tak for hjælpen.  Jeg antog også det måtte være et 6-tal.


Skriv et svar til: Kvadratrod, Addition m.m.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.