Matematik
Haster: Mat.afl.
17. april 2005 af
GitteMH (Slettet)
Jeg er stået af i følgende opgaver:
1) 1225* Bestem den fuldstændige løsning til ligningen
sinx = 0,7961
Illustrer - både på en enhedscirkel og på grafen for sin - den fuldstændige løsning.
2) 1231* Bestem intervallet (-pi;pi) løsningerne til ligningen sin2t = 0,4315.
(Der kan ikke laves interval og pi-tegn!)
1) 1225* Bestem den fuldstændige løsning til ligningen
sinx = 0,7961
Illustrer - både på en enhedscirkel og på grafen for sin - den fuldstændige løsning.
2) 1231* Bestem intervallet (-pi;pi) løsningerne til ligningen sin2t = 0,4315.
(Der kan ikke laves interval og pi-tegn!)
Svar #1
17. april 2005 af GitteMH (Slettet)
Er der slet ingen der har mulighed for at svare? -Det haster:(
Svar #2
17. april 2005 af Darwin (Slettet)
På enhedscirklen x^2 + y^2 = 1.
cos på x-aksen, sin på y-aksen.
Ergo tegn y = 0.7961 og aflæs dine skæringspunkter.
Graf: y=sinx - 0.7961 - aflæs nulpunkter.
cos på x-aksen, sin på y-aksen.
Ergo tegn y = 0.7961 og aflæs dine skæringspunkter.
Graf: y=sinx - 0.7961 - aflæs nulpunkter.
Skriv et svar til: Haster: Mat.afl.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
