Matematik

lineær ligning

13. november 2010 af matthacker (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej har et spørgsmål

Hvis jeg har en ligning der hedder x=2 

hvordan vil den så se ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2010 af peter lind

Hvad mener du???


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2010 af fiffinut (Slettet)

 hvis det er en lineær funktion du er ude efter ser det vel sådan ud:

f(x) = ax + b

f(2) = 2a + b

Ellers er jeg heller ikke med på hvad du mener.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2010 af pensionist (Slettet)

Det vil være en lodret linie gennem alle de punkter der der har x- koordinaten 2.


Svar #4
13. november 2010 af matthacker (Slettet)

 hmm men ved i hvor jeg skal stille den op f.eks. i graph ? eller ligende program ?


Skriv et svar til: lineær ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.