Matematik

HJÆLP! Retvinklede trekanter.

13. november 2010 af josephiine (Slettet) - Niveau: B-niveau

i en retvinklet trekant er: a= 5, b=7. hvad er vinklen A?

i en retvinklet trekant er: b= 6400 c= 6400,03. hvad er vinklen A?

en 45 m høj, lodret mast er fastgjort med to wirer i toppen af masten. wirerne går ud til sin side og danner ved jorden en vinkel på 50(grader), med det vandrette underlag. hvor lang er hver af de to wirer?

Håber der er nogle der vil hjælpe? :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. november 2010 af SimoneWJ (Slettet)

Brug Tan til at bestemme vinklen A. Tan(A)=5/7 -> Tan-1=(5/7) -> A=?


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er de samme opgaver, som du havde i din tidligere tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=918691 

hvor du også fik hjælp. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med de samme opgaver.


Skriv et svar til: HJÆLP! Retvinklede trekanter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.