Matematik

Hjælp haster!!

14. november 2010 af sana09 (Slettet)

- En funktion f er givet ved f (x)=6x^2 .

Bestem forskriften for den stamfunktion til f , hvis graf går gennem punktet P(1,10)

- En funktion f er givet ved f (x)=2x^3+4x^2 .

Bestem f´(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2010 af pensionist (Slettet)

Hvad er spørgsmålet ? så skal jeg forsøge at hjæloe dig.

Du får ikke løsningen uden du selv gør en indsats.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2010 af a,bay (Slettet)

Du starter med at integrere f(x) hvorved du får et udtryk plus en konstant.

Du sætter nu x=1 og løser dit udtryk lig 10

I spørgsmål 2 skal du differentiere f(x). Lidt hjælp:

x3 =3*x2

x2 =2*x


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2010 af pensionist (Slettet)

Hvad der menes i svar #2 er

hvis y = A* x  så er  y' = A*n*xn-1


Svar #4
14. november 2010 af sana09 (Slettet)

Hvad mener du med integrere??


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2010 af pensionist (Slettet)

∫ 6x2dx = ??


Skriv et svar til: Hjælp haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.