Matematik

f(x) = ???????

14. november 2010 af gherd (Slettet)

 Er helt lost hvad er udregningerne på denne opgave vi har prøvet alt hjælp os!!!!!!!!!

Opgaven:

(7,1)          f(3) = 8

ligger (10,0) på linien

Som sagt har vi prøvet alt og har en masse udregninger men ingen af dem giver mening.........


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvor kommer (7,1) ind i billedet, og er det givet, at f(x) er forskriften for en lineær funktion?

I så fald går det ud på at bestemme, om punktet (10 , 0) ligger på linien gennem punkterne (7 , 1) og (3 , 8) .


Svar #2
14. november 2010 af gherd (Slettet)

sagt på en anden måde hvordan finder vi hældningskoefficient og der med b i vores grund formel f(x)= ax+b 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, men det er tilstrækkeligt at finde hældningskoefficienten for linien gennem (7 , 1) og (3 , 8) og for linien gennem (7 , 1) og (10 , 0) . Hvis de to hældningskoefficienter er ens, er der tale om den samme linie, og dermed at (10 , 0) ligger på linien gennem (7 , 1) og (3 , 8).


Svar #4
14. november 2010 af gherd (Slettet)

er f(3) = 8 det samme som punktet (3,8)???


Skriv et svar til: f(x) = ???????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.