Matematik

Uafhængige variabel?

15. november 2010 af Louise2300 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er der nogen der kan hjælpe mig med at beskrive nogle sammenhænge med de variable y og x, hvor:

a) Tiden er den uafhængige variabel x.

b) Prisen er den uafhængige variabel x.

c) Vægten er den uafhængige variabel x.

Jeg føler mig nemlig lidt lost.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2010 af Krabasken (Slettet)

Den kørte strækning afhænger af (køre)tiden: S = f(t)

Antallet af solgte varer afhænger af prisen: A = f(p)

Diamantens pris afhænger af vægten: P = f(v)

;-)


Skriv et svar til: Uafhængige variabel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.