Matematik

differentialligninger

17. november 2010 af averoma24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

har problemer med disse to opgaver:

undersøg om y=f(x) er en løsning til differentialligningen når

a) y = x*y'-x^2

og

b) dy/dx = x+y

nogen som kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2010 af peter lind

Find f'(x) og sæt f(x) og f'(x) ind i differentialligningerne. Får du det samme på begge sider af lighedstegnet er det en løsning.


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.