Matematik
2000-8-2v-x, opg. 7a
18. april 2005 af
060387rh (Slettet)
"Et hjul er inddelt i 4 felter, der hver er forsynet med et tal. Et eksperiment består i at sætte hjulet i gang og lade det standse af sig selv. Når hjulet standser, peger pilen på netop ét felt. Det oplyses, at alle felter har samme sandsynlighed for at standse ud for pilen. Eksperimentet udføres 2 gange, og de to udførelser er indbyrdes uafhængige. Den stokastiske variabel X angiver summen af tallene i de to felter, pilen peger på ved de to udførelser"
"Beregn P(X=0) og P(X=-1)
Derudover er der et billede af et hjul med fire felter, som har værdierne -2,-1,0 og 3.
Håber i kan hjælpe??
"Beregn P(X=0) og P(X=-1)
Derudover er der et billede af et hjul med fire felter, som har værdierne -2,-1,0 og 3.
Håber i kan hjælpe??
Svar #1
18. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Én tråd per emne/opgave! Brug venligst den oprindelige;
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=92290
//Singularity
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=92290
//Singularity
Skriv et svar til: 2000-8-2v-x, opg. 7a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
