Fysik

Bestemmelse af a

18. november 2010 af slapdack (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har en opgave, som lyder :

Hvis Vi ved at halveringstiden for bariumatomerne er 2,6 minutter. Hvilket a forventer vi at få ved regressionen, hvis vi måler tiden i minutter?

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2010 af mathon

           forventet              a = (1/2)1/2,6 = 0,765983


Svar #2
18. november 2010 af slapdack (Slettet)

 får jeg også,  men facit siger forkert


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2010 af mathon

der regnes i sek.

                   a = (1/2)1/(2,6*60) = 0,995567


Svar #4
18. november 2010 af slapdack (Slettet)

 stadigt ikke rigtigt,...hmm


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2010 af mathon

hvis det er lineær regression i enkeltlogaritmisk afbilning (ret linje)

forventes
                    y = ax + b

                    a = log(0,765983) = -0,115781              med tiden i minutter


Svar #6
19. november 2010 af slapdack (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6

Man fristes så til at spørge, hvad det er, der skal laves regression på?


Skriv et svar til: Bestemmelse af a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.