Matematik

dif.ligning..

19. november 2010 af Yow! (Slettet)

jeg skal finde løsning til

y ' = 2x       som går gnm. (0,2)

mit bud:

2x integreret giver x^2 + k

jeg finder nu k:

2 = 0^2 + k  => k = 2

dvs. løsningen må være x^2 + 2 til dif.ligningen...

korrekt..???


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2010 af PeterValberg

 JA, det er korrekt

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
21. november 2010 af Yow! (Slettet)

tak pvm :)


Skriv et svar til: dif.ligning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.