Matematik

Hjælp til at reducer

20. november 2010 af smukkeh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der vil hjælpe mig med, at reducer denne opgave:

 reducer udtrykket (a-2b)^2-(a+2b)(a+b)??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2010 af mathon

brug
              (m-n)2 = m2 - 2mn + n2
og
              (e+f)·(g+h) = eg+eh + fg+fh


Svar #2
20. november 2010 af smukkeh (Slettet)

a^2 - 2ab +2b^2 - a^2 + ab + 2ab + 2b^2 = ab?

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2010 af mathon

Nej


Svar #4
21. november 2010 af smukkeh (Slettet)

hvor laver jeg fejl?


Skriv et svar til: Hjælp til at reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.