Tysk

Samfundsfag på tysk?

21. november 2010 af MANUELLE (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan siger man "Samfundsfag" på tysk..


Svar #1
21. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

-Og faget Historie?


Svar #2
21. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

hehe og hvordan siger man fysik og kime på tysk.. På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2010 af AnalisCanalis (Slettet)

Grib en ordbog! (: - så lærer du også lidt der min ven (:


Svar #4
21. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

Det har jeg! jeg har også googlet det og brugt google translate, men tror ikke at "Online-Studium" er hvad det hedder ..


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. november 2010 af AnalisCanalis (Slettet)

Nu du heldig at jeg lige ramser dem op for dig, men du burde lede lidt bedre efter i ordbogen for der står alt hvad du skal bruge i det her tilfælde(:

Samfundsfag = Gemeinschaftskunde.

Fysik - Kemi = Physik und Chemie.

Historie = Geschichte.

 


Svar #6
21. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

Tusind tak :D


Skriv et svar til: Samfundsfag på tysk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.