Matematik

hjæææælp

21. november 2010 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

På en kostskole koster opholdet for en elev 1660 kr./måned.

Staten yder et tilskud på 25% af beløbet.

Beregn statens tilskud. Har prøvet at lave den.

Beregn kommunens tilskud pr. måned .

Hvor meget skal en elev herefter selv betale for et ophold i 10 måneder.

Hvor mange procent udgør elevens betaling af den oprindelige pris


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2010 af pige24 (Slettet)

Staten betaler 25% af beløbet. Beløbet er 1660kr

Hvad er 25% af 1660? Jeg går udfra du har lært hvordan man regner en procentdel af noget, ellers spørg mig.

Mangler der nogle oplysninger i teksten?

Sov godt


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke givet nogen oplysning om, hvad kommunen yder.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2010 af Druesukker (Slettet)

hvis staten yder et tilskud på 25 % af 1660 kr./md

kan jeg hjælpe dig med at fortælle at 25% = 0,25


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2010 af Druesukker (Slettet)

Der må være mere tekst til opgaven...


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2010 af pige24 (Slettet)

0,25. 1660=415

man kan også sige en fjerdedel af 1660  altså 4 divideret med 1660=415


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2010 af pige24 (Slettet)

Nå jeg går i seng nu.


Svar #7
21. november 2010 af sofieepigen (Slettet)

ups der er lidt mere tekst. kommunen yder 70%

Har selv løst den men vil være sikker på at det er rigtigt..


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Skriv HELE opgaven ind, og beskriv hvad du har gjort og hvordan.


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. november 2010 af mette48 (Slettet)

Opgaven er besvaret i en anden tråd i går

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=924334


Brugbart svar (0)

Svar #10
22. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

#9

Læg mærke til, hvor kort indlægget er. I forhold til dette :D

Hvis man ikke glemmer at skrive hele opgaven ind, som fx #7.


Skriv et svar til: hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.