Fysik

Halveringstid for barium 137*

22. november 2010 af hasselnuzz (Slettet)

Hej alle

Jeg kunne godt tænke mig at få hjælp til at finde halveringstiden for barium vha. udregning.

Min forskrift er følgende f(x) = 19.972251*0.99604071^x R^2=0.5819

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af kieslich (Slettet)

T½ = ln(1/2)/ln(a) = ln(1/2)/ln(0.99604071)     men jeg ville nok lige undersøge dine resultater igen  et r2  = 0.58 er meget dårligt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2014 af Siggs96 (Slettet)

Hej. Det er et stykke tid siden at denne tråd blev oprettet, men jeg har lige et spørgsmål da jeg sidder med samme opgave :-) 

Hvorfor 0.99604071? Hvad skal man skrive der?


Skriv et svar til: Halveringstid for barium 137*

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.