Fysik

Energi og areal

23. november 2010 af Santa77 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg kiggede mine noter i fysik igennem den anden dag og jeg har lavet en opgave hvor jeg ikke kan genkende hvilken formel jeg har brugt, så det håber jeg der er en anden der kan.

En vejrstation i ørkenen skal bruge 120 W for at fungere. Den skal drives af solpaneler med en nyttevirkning på 8,5%. Panelerne retter sig automatisk ind efter retningen til Solen. Solarkonstanten sættes til 900W/m2

120 W = 0,085·(900 W/m2)·Amin

Amin = (120 W)/(0,085·(900 W/m2))


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2010 af mathon

                              behov       =             nytte

                              120 W        =     (900 W/m2Amin·0,085

                                        Amin = ((120 W)/0,085) / (900 W/m2)


Skriv et svar til: Energi og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.