Fysik

Neutron og neutron stjerne

23. november 2010 af WHiP (Slettet) - Niveau: B-niveau

Msol=2*1030kg.

A: Beregn densiteten af en neutron idet rumfanget af en kugle er givet ved: V=4/3*(pi)*r3

Jeg har ved at neutronens diameter er 10*10^-15m og jeg har heraf brugt formlen for rumfang i en kugle. Dette gav: V=1,33*(pi)*5*10^-15
Herefter har jeg brugt en anden formel for rumfang: V=m/ρ. Heraf fik jeg at ρ=4,81*10^-14 u/m^3 og heraf har jeg omskrevet u til kg ved at sige p/1u så jeg fik densiteten til: ρ=4,81*10^-14u/m^3/1,66054*10^-27kg=2,9*10^13kg/m^3.
 

Er dette rigtigt?
 


Svar #1
23. november 2010 af WHiP (Slettet)

Never mind, har løst den


Skriv et svar til: Neutron og neutron stjerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.