Matematik

differentialregnin

24. november 2010 af andreaen (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hej
Jeg vil gerne vil gerne spørge om nogen kan hjælpe mig med at diffenrentiere 1/x^3 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2010 af mathon

    (1/x3) ' = (x-3) ' = -3·x-3-1 = -3·x-4 = -3/x4

eller

    (1/x3) ' = -1/(x3)2 · (x3) ' = -1/(x6) · (3x2) = -3/x6-2 = -3/x4


Svar #2
24. november 2010 af andreaen (Slettet)

 Mange tak! :D


Skriv et svar til: differentialregnin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.