Matematik

TI interactive.

25. november 2010 af schytt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har et spørgsmål ang. TI interactive:

Jeg skal indskrive følgende formel i TI interactive: f(x)=6* sqrt(x) - 3*x, x >= 0

Da jeg skal udregne fm = 0 samt bestemme et maksimum, ville der være lækkert hvis TI ville "godkende" min graf ved at skrive "done".

Jeg kan ikke få den til det, og har prøvet på alle tænkelige måder. Er der nogen som har et godt råd?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2010 af PeterValberg

 jeg tror det måske skyldes, at du ikke bruger definitionslighedstegnet :=  når du definerer funktionens forskrift

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:TI-Interactive.jpg

Skriv et svar til: TI interactive.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.