Matematik

Procent stigning

25. november 2010 af dårligtilmatematik (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Der var 910 konfirmander i år 2001.

opg. 3 - Fra 2001 til 2002 steg antallet af konfirmander med 11%

hvor mange konfirmander var der i år 2002?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tror det er?

1% af 910=9,1

9,1.11=100,1

910+100,1=1010,1=1010 resultatet skulle gerne være 1010

God dag til dig.


Svar #2
25. november 2010 af dårligtilmatematik (Slettet)

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2010 af cllsLkh (Slettet)

Her er en nem måde at gøre det på.

11 * 910 divider med 100

Resulatet + 910 = facit


Skriv et svar til: Procent stigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.