Matematik

hjælp Fordoblingskonstant

25. november 2010 af regitze1992 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har en matematik opgave jeg ikke hekt kan huske hvordan man skal lave. Her er opgaven

Udviklingen i verdens befolkningstal havde 1960 en årlig vækstrate på 2%, mens den årlige vækstrate i 2004 var 1%.
a)
Bestem fordoblingskonstanten for væksten i verdens befolkningen,hvis vækstraten havde fortsat med at være 2% om året


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af klimasven (Slettet)

 T2=log(2)/log(1.02)=35,0


Svar #2
25. november 2010 af regitze1992 (Slettet)

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2010 af Quantum (Slettet)

loga/logb = logc

Det er konstant proportionalt. Det er en generel regel.


Skriv et svar til: hjælp Fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.