Matematik

blækregning

26. november 2010 af melo1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

på et Danmarks-kort i målestoksforholdet 1:650.000 er afstanden  fra Esbjerg til Randers 8,9 cm i linie. Hvor stor er den virkelige afstand mellem de to byer ?  hvordan gør jeg ?


Brugbart svar (3)

Svar #1
26. november 2010 af mathon

målestoksforholdet 1:650.000

                                                                kort                   virkelighed

                                                               1 mm                650.000 mm = 650 m

                                                               1 cm                 6500 m = 6,5 km


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. november 2010 af BrainChild (Slettet)

skal man så sige, 6,5km * 8,9cm ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

#2

Ja, hvis 1 cm = 6,5, så er 8,9*6,5


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. november 2010 af BrainChild (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: blækregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.