Matematik

HJÆÆÆLP!! LIGNING!!

28. november 2010 af msdym (Slettet)

 HEJ ALLE!

JEG HAR VIRKELIG BRUG FOR HJÆLP..

Jeg skal løse et ligningssystem:

6x - 0,5y = 5
3y + 10x = -7

Tusind tak på forhånd ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2010 af klimasven (Slettet)

 Isoler y i den øverste ligning (Y=12x-10) og sæt det ind i den anden: 3(12x-10)+10x=-7 så kan du finde x. Den fundne værdi af x sætter du ind i (Y=12x-10)


Svar #2
28. november 2010 af msdym (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP!! LIGNING!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.