Matematik
Vektorer
20. april 2005 af
maria017 (Slettet)
hej er der nogen herinde der kan hjælpe mig med denne opgave som handler om ´vektorer.
Vektorerne a med pil og b med pil er bestemt ved, at
A=(a3,ak) og b=(bt, b-1)
Bestem k således, at retningsvinklen for a er 65 grader, og således, at retningsvinklen for b er 230 grader
Find derefter a og b for de fundne retningsvinkler
Vektorerne a med pil og b med pil er bestemt ved, at
A=(a3,ak) og b=(bt, b-1)
Bestem k således, at retningsvinklen for a er 65 grader, og således, at retningsvinklen for b er 230 grader
Find derefter a og b for de fundne retningsvinkler
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
