Matematik
f ' af f(x ) = 2,7 * (1 - e^ ( - 0,021* x )
20. april 2005 af
Philantropist (Slettet)
Hej allesammen... håber at der er en venlig sjæl, som vil hjælpe mig med denne opgave...
på forhånd tak.
på forhånd tak.
Svar #1
20. april 2005 af Philantropist (Slettet)
ups der skulle lige en ekstra parentes på:
f(x ) = 2,7 * (1 - e^ ( - 0,021* x ))
f(x ) = 2,7 * (1 - e^ ( - 0,021* x ))
Svar #3
20. april 2005 af Ninao (Slettet)
Ville måske gøre sådan her:
Gange konstanten 2,7 ine i parentesen
f(x)=2,7- 2,7e^(- 0,021*x) så vil
f'(x)= 0-2,7*(-0,021)e^(- 0,021*x)
=0,0567e^(- 0,021*x)
Har brugt formlen:
f(x)= e^(k*x) og så er
f'(x)= k*e^(k*x)
Sådan er mit bud, håber du finder ud af noget.
Gange konstanten 2,7 ine i parentesen
f(x)=2,7- 2,7e^(- 0,021*x) så vil
f'(x)= 0-2,7*(-0,021)e^(- 0,021*x)
=0,0567e^(- 0,021*x)
Har brugt formlen:
f(x)= e^(k*x) og så er
f'(x)= k*e^(k*x)
Sådan er mit bud, håber du finder ud af noget.
Svar #5
20. april 2005 af Epsilon (Slettet)
#1: Lad f: R -> R være funktionen
f(x) = 2.7*(1-exp(-0.021x))
Sæt
g(x) = -0.021x
h(x) = 1-exp(x)
k(x) = 2.7
hvorved
h(g(x)) = 1-exp(-0.021x)
og dermed er
f(x) = k(x)*h(g(x))
som klart er differentiabel. Herfra anvender du produktreglen samt reglen om differentiation af en sammensat funktion.
//Singularity
f(x) = 2.7*(1-exp(-0.021x))
Sæt
g(x) = -0.021x
h(x) = 1-exp(x)
k(x) = 2.7
hvorved
h(g(x)) = 1-exp(-0.021x)
og dermed er
f(x) = k(x)*h(g(x))
som klart er differentiabel. Herfra anvender du produktreglen samt reglen om differentiation af en sammensat funktion.
//Singularity
Skriv et svar til: f ' af f(x ) = 2,7 * (1 - e^ ( - 0,021* x )
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
